BIOGRAFIA
Isaac Partera va tenir clar des de nen a què anava a dedicar quan fos més gran, així que va decidir formar-se com a pastisser al Gremi de Pastissers de Barcelona sent tot just un adolescent, encara inquiet com era, es va traslladar a viure a França on es va especialitzar en l'escola de Montauban.
Amb tot just 18 anys, ja compaginava els seus estudis de pastisseria amb el treball diari a Sant Marc, el negoci familiar, sense deixar escapar cap oportunitat de seguir aprenent en altres pastisseries com Pastisseria Baixas de Barcelona, ??Migdia Pyrénées, Pastisserie Alliot o Maison Pillon a França , o acompanyar el mestre pastisser Manel Fernández en el concurs a el millor mestre artesà pastisser a MMAPE celebrada a Madrid el 1995.
Isaac Partera és metòdic, dedicat i exigent en el seu ofici, a més d'un fantàstic cuiner, que alimenta la seva formació contínua, no només específica de pastisseria, xocolateria, gelateria o cuina, sinó que a més ha realitzat estudis a UAB de gestió comercial, màrqueting i vendes que li permeten créixer tant en les gestions diàries de Sant Marc, així com tenir una visió global del negoci.